Alb şi bej – culorile neutre ale verii

În lumina orbitoare a soarelui de vară, chiar şi o iubitoare de culori ca mine se refugiază adesea în calmul şi liniştea culorilor neutre.

Când temperatura depăşeşte 35 de grade tot ce-ţi doreşti sunt culori cât mai deschise, care să reflecte lumina şi căldura solară. E vremea albului în toate nuanţele sale şi a tonurilor de bej apropiate de alb.

Desigur, când e foarte cald am vrea să purtăm doar rochii vaporoase cu bretele, dar nu putem fi în vacanţă toată vara. Aşa încât trebuie să găsim variante de ţinute răcoroase care pot fi purtate şi la birou.

Ţinuta de azi

Un posibil exemplu este ţinuta de azi, în alb şi bej. Am îmbrăcat nişte pantaloni albi de vîscoză cu o vestă albă cu dunguliţe, pe care o port încheiată, ca pe un top.

Acest mod de a purta vesta este foarte în vogă, dar se pretează doar modelelor care nu sunt foarte decoltate.

Peste vestă am îmbrăcat un sacou subţire de in, bej deschis. Sacoul este necesar pentru a oferi ţinutei un caracter office dar şi pentru că în multe incinte aerul condiţionat este setat la o temperatură destul de joasă şi e răcoare de-a binelea.

Am completat ţinuta cu nişte balerini albi, o geantă de pai cu detalii albe şi cercei lungi, albi. Geanta conferă ţinutei un aer estival şi aduce un plus de culoare prin nuanţa ei de galben pai.

Este o ţinută smart-casual de vară, care poate fi purtată la birou (poate înlocuind geanta cu una office) dar şi în timpul liber. Dacă te inspiră, iată ce îţi recomand.

  • Pantaloni albi de vară găseşti la Bonprix aici, aici, aici sau aici.
  • Un sacou bej deschis poţi găsi la Bonprix, la FashionDays sau la Reserved.
  • Veste sunt un produs extrem de căutat aşa că dacă vrei să-ţi cumperi una, grăbeşte-te! Găseşti la Bonprix aici, la FashionDays aici şi aici sau la Reserved aici şi aici.
  • Balerini albi la Born2Be aici sau aici.
  • O geantă asemănătoare tot la Born2Be.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag, 

Articole pe care poate le-ai ratat

Poţi crea o ţinută bej care nu este plictisitoare?

Poţi fi elegantă într-o ţinută de in?

Pantalonii albi – o piesă emblematică a verii

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Alb şi bej – culorile neutre ale verii
Article Name
Alb şi bej – culorile neutre ale verii
Description
O ţinută cu pantaloni albi, vestă albă şi sacou bej.
Author
MaxineOver50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *