Fusta cea mai versatilă din garderoba mea

Nu cu multă vreme în urmă mi-am cumpărat o fustă. Căutam de ceva timp un anumit model: maxi, în cute sau încreţită în talie, dintr-un material mai rigid, care să stea uşor înfoiată şi într-o culoare neutră, de preferinţă bleumarin.

Prin magazinele online pe unde cutreier am văzut fuste care întruneau condiţiile mele dar fie erau măsuri mici, fie erau excesiv de scumpe.

Fusta

Am dat peste ea din pură întâmplare, pe Instagram, unde am văzut o reclamă la produsele Next.

Next este un brand englezesc de haine şi accesorii, cu produse de calitate la preţuri decente, care are şi o versiune românească a magazinului online (next.ro) şi care livrează prin curier acasă, în vreo 5 zile.

Primul produs afişat când am intrat pe site în categoria de fuste a fost chiar cea pe care o port azi, care m-a entuziasmat imediat: Wow, este exact ce caut!

Am studiat-o vreo două zile şi am comandat-o cu unele îndoieli privind mărimea.

Am avut confirmarea că am ales bine când am primit-o, este într-adevăr ceea ce îmi doream. E confecţionată din poplin de bumbac, o ţesătură cu ţinută care stă înfoiată, are buzunare, un elastic lat în talie şi o croială frumoasă în formă de A. Şi mi se potriveşte la fix.

Croiala, ţesătura şi culoarea fac ca noua mea fustă să fie, poate, cea mai versatilă piesă din garderoba mea. Mi-au venit imediat o mulţime de idei de ţinute, cu stiluri diferite, având-o drept personaj principal. Am şi fotografiat vreo şapte dintre ele, le veţi vedea în articolele viitoare.

Ţinuta de azi

În ţinuta de azi port fusta mea albastră cu o vestă de in verde măr, pe care am îmbrăcat-o direct pe piele. Spre deosebire de toate vestele pe care le am, aceasta are căptuşeala de bumbac, aşa că este plăcută la purtat şi nu transpiri în ea.

Am încălţat nişte balerini sling-back vernil şi am completat ţinuta cu un coş de pai vintage la care am legat o eşarfă galben-verzui.

Este o ţinută tinerească şi modernă, toate piesele care o compun fiind în vogă în vara asta.

Dacă te inspiră, iată ce îţi recomand.

  • Fusta este de pe next.ro, o găseşti aici.
  • Vesta e de la Bonprix, dar din păcate, după ce a fost multă vreme disponibilă, acum stocul s-a epuizat. Dacă îţi place îţi recomand să o adaugi în lista ta de favorite, deoarece stocul se poate suplimenta.
  • Veste în alte nuanţe de verde găseşti la AboutYou sau la Reserved.
  • Balerinii sunt de la Zalando.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag, 

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi cu stil o fustă maxi, după 50 de ani

O fustă de tulle şi o ţinută elegantă

Poţi purta fustă plisată dacă eşti plinuţă?

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Fusta cea mai versatilă din garderoba mea
Article Name
Fusta cea mai versatilă din garderoba mea
Description
O ţinută cu o fustă bleumarin amplă şi vestă de in v3erde măr.
Author
MaxineOver50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *