Cum mi-am cumpărat, fără să ştiu, cea mai trendy culoare a momentului

Dacă citiţi articolele mele de mai multă vreme ştiţi care e părerea mea despre trenduri: merită să le urmăreşti ca să fii la curent cu noutăţile, dar are rost să le adopţi doar pe cele care se potrivesc gusturilor şi stilului tău personal.

Dar iată că se poate întâmpla să adopţi un trend şi fără să ştii că el există. 🙂

În ultimii ani eu am integrat în garderoba mea piese în trend precum hainele supradimensionate, fustele de satin, vestele, blugii wide fit, dar şi majoritatea culorilor în vogă.

Una dintre acestea a fost verdele cu nuanţele sale reci şi rafinate sau dimpotrivă, proaspete şi luminoase: lime, verde măr sau verde fistic.

Când mi-am cumpărat cămaşa pe care o port azi am crezut că este o nuanţe intensă de verde lime. Nu m-am înşelat, culoarea este frumoasă şi vie, aşa cum speram.

Brat green

Doar că am aflat de curând că este mai mult decât o culoare, este o adevărată senzaţie pe Instagram şi TikTok şi are chiar şi un nume specific: “brat green”.

Se pare că termenul a plecat de la un album al unei cântăreţe britanice, Charli XCX, pe a cărui copertă care are această culoare este scris numele albumului: Brat.

Evident, nu auzisem nimic despre fenomenul #Brat când am cumpărat cămaşa, nici de Charli XCX sau de albumul ei. Toate acestea se adreseaze publicului foarte tânăr, cu care eu nu mai am nici un contact.

Dar este interesant de văzut cum un trend al generaţiei Z se transferă din social media în fashion şi ajunge să fie purtat, fără să ştie, de o doamnă respectabilă de 60 de ani (aproape). 🙂

Ţinuta de azi

Am purtat, deci, cămaşa mea ultra modernă cu nişte pantaloni cu dungi, albastru cu verde, care au şi ei o poveste.

Au făcut parte dintr-o frumoasă salopetă de la Mango de care, însă, n-am putut să mă bucur deoarece am ars-o cu fierul de călcat la un umăr, aşa că a trebui să-i scot partea de sus. Am rămas doar cu pantalonii şi cordonul pe care l-am transformat în cravată.

Am purtat balerini verde deschis şi am completat ţinuta cu o geantă cross-body albastră, cravata şi cercei cu clips turcoaz.

Am obţinut astfel o ţinută lejeră şi comodă, şi fără să ştiu, foarte trendy. Dacă te inspiră, iată ce îţi recomand.

  • O cămaşă într-o nuanţă asemănătoare de verde găseşti la Fashion Days aici, aici sau aici.
  • Salopeta o găseşti la AboutYou aici.
  • Balerini verzi la Born2Be aici.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag, 

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să integrezi trendurile în garderoba ta după 50 de ani

În trend – verde lime

Verde măr, verde fistic, verde limetă

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum mi-am cumpărat, fără să ştiu, cea mai trendy culoare a momentului
Article Name
Cum mi-am cumpărat, fără să ştiu, cea mai trendy culoare a momentului
Description
O ţinută cu cămaşă verde brat şi pantaloni albaştri.
Author
MaxineOver50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *